Dobbeltseng

Slik skaper vi eventyrlig god søvn

Du kan tilpasse fasthet etter eget ønske slik at du og din partner kan ha ulike fastheter i sengenom du velger en dobbeltseng 160x200, dobbeltseng 180x200 eller om ønskelig større seng. Du kan fritt teste sengen hjemme i 101 dager og finner du ut at det er behov for å endre fasthet i sengen for en eller begge sider så sender vi en ny pocketfjær-kassett til deg – helt uten kostnad selvfølgelig!Pocketfjærene i sengen har enten en 5-soners eller 7-soners inndeling for å sikre at du får riktig tilpasset avlastning og støtte til akkurat din kropp. Det er viktig med korrekt trykkavlastning for å sikre at blodsirkulasjon ikke blir forringet når du sover.

Dobbeltseng eller kontinentalseng finner du i et utvalg av modeller slik at du skal finne en som passer akkurat deg

Velger du en dobbeltsengseng fra Fablia vil du få en fantastisk liggekomfort og en god søvn hele natt gjennom. Ikke bare sover du godt men du får en seng med et flott design, høy kvalitet og møbel som pynter opp soverommet. Dobbeltseng er egentlig den samme seng som vi også ofte kaller kontinentalseng. En dobbeltseng har en rammemadrass i bunnen over den ligger det en tykk pocketfjær madrass og på toppen ligger det en overmadrass for å øke komforten ytterligere. Dobbeltseng fra Fablia kan tilpasses individuelt slik at den passer akkurat for deg slik at du vil få en fantastisk søvn i mange år, våre modeller av dobbeltseng finnes i 160x200, 180x200 og større. 

Vi er stolte av å kunne tilby Svane merkede senger til våre kunder – en av de fineste miljømerker du kan få

Alle komponentene i dobbeltseng fra Fablia tilfredsstiller de strengeste krav for Svanemerking, det gjelder også alle andre produkter vi selger i vårt sortiment enten du ønsker en dobbeltseng, rammemadrass, madrass eller overmadrass.

Vi tester alt som blir utviklet etter de høyeste kvalitetskrav i tillegg til at de må tilfredsstille alle miljøkrav. Det sikrer at du sover sundt uten på virkning av giftige gasser og andre farlige stoffer, i tillegg til at vi har høyt fokus på så liten miljøpåvirkning som mulig under produksjon av våre produkter.

Vi har laget en rekke modeller med forskjellig design og kvaliteter slik at du kan finne en seng som du synes er tiltalene og som passer ditt soverom. I tillegg til valg av seng, stoff og farge kan du også velge en gavl som passer til din seng. Du kan fritt velge farge på gavlen slik at den enten matcher sengen eller kanskje du ønsker en kontrast, ditt valg.

Alle valg finner du når du går inn på hver dobbeltseng.


Dobbeltseng fra Fablia – sannsynligvis verdens beste seng for eventyrlig søvn.

Vi har laget en rekke modeller med forskjellig design og kvaliteter slik at du kan finne en seng som du synes er tiltalene og som passer ditt soverom. I tillegg til valg av seng, stoff og farge kan du også velge en gavl som passer til din seng. Du kan fritt velge farge på gavlen slik at den enten matcher sengen eller kanskje du ønsker en kontrast, ditt valg.


Dobbeltseng fra Fablia - sannsynligvis verdens beste senger for eventyrlig søvn!

Dobbeltseng

Leser neste

Madrass

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.