Madrass 180x200

Madrass

En pocketfjærmadrass 180x200 gir en herlig følelse og fantastisk støtte som vil gi deg bedre søvn. Velger du en madrass 180x200 fra Fablia får du pocketfjærer av beste kvalitet og en Svanemerket madrass hvor alle komponenter er nøye utvalgt og tilfredsstiller de meget strenge kravene som ligger til grunn for Svanemerket.

Du tilbringer ca. 120 døgn i sengen i løpet av et år og med så mye tid i sengen er det selvsagt veldig viktig å ligge godt. Madrass og seng er begge viktige for best mulig søvn.

Det er viktig å oppnå dyp søvn 2-3 timer i løpet av en natt, og for hver gang man snur seg vekkes hjernen og innsovningsfasen må starte på nytt. Det å snu seg går altså ut over den viktigste delen av søvnen, derfor er det viktig å velge riktig madrass  slik at man ligger mest mulig rolig. Ønsker man hjelp til dette så bistår teamet i Fablia med veiledning slik at valget blir korrekt for din kropp.


En madrass 180x200 fra Fablia med pocketfjærer gir deg fleksibilitet som gir deg mulighet til å bruke den i flere sammenhenger. Du kan velge en av våre madrasser og bruke den i en sengeramme, en regulerbar seng eller på en rammemadrass for den saks skyld.

VELG RIKTIG FASTHET


Du kan selv bestemme madrass fasthet og du kan velge mellom medium, fast eller ekstra fast liggekomfort. Det er viktig å kunne til tilpasse fasthet slik den dekker alle individuelle behov.


Hvilken fasthet som passer best for deg velger du når du er på produktsidene for madrass, der ser du enkelt hvilken fasthet/ vektintervall vi indikerer for hvert produkt.


Alle produktene i Fablia’s madrass utvalg har en 5-soners pocketfjær som sikrer at alle deler av kroppen for perfekt støtte som vil sikre en eventyrlig søvn.

Velger du en for hard madrass 180x200 så vil det føre til at hofter og skuldre ikke synker ned i madrassen og dermed ikke gi riktig støtte til midjen. Er en madrass for myk vil hoftepartiet synke for dypt ned i madrassen. I begge tilfelle får ryggen en feil stilling og vi snur oss oftere

For at du skal sove godt, har de forskjellige delene av kroppen ulike behov for mykhet og støtte.

De bredeste delene av kroppen, som skuldre og hofter, har det best når vi ligger på et mykere underlag samtidig som midjen skal ha god støtte.

Dette løser vi med en 5-soners pocketfjærmadrass som sikrer at alle deler av kroppen får perfekt støtte som vil sikre eventyrlig søvn.

Skulle det likevel vises seg at man har valgt feil fasthet er det ingen problem, det løser vi ved at du tar kontakt med Fablia igjen så sender vi en ny pocketfjær kassett til deg med ny fasthet – helt uten kostnad selvfølgelig.


Våre pocketfjærmadrasser har en fantastisk ventilasjon, det øker sovekomforten siden du opplever at madrassen puster bedre som igjen gir deg et bedre soveklima i sengen. Bedre ventilasjon forlenger også sengens levetid. Supplerer du med en overmadrass på toppen av en madrass får du økt komfort i sengen.

Leser neste

Svanemerket søvn fra Fablia

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.