Svanemerket søvn fra Fablia

Svanemerket søvn fra Fablia

Vi er veldig glade og stolte over at flere av våre senger er Svanemerket - en av de fineste miljømerker du kan få. Det betyr at vi kantilby bærekraftige valg når det kommer til hele produktspekteret av kontinentalsenger,rammemadrasser, justerbare senger, vendbare madrasser og overmadrasser.

Svanen er Nordens offisielle miljømerke.

Det er en uavhengig merking og drives helt uten industri og overskuddsinteresse og eksisterer for å gjøre det lettere for oss å gjøre en mer miljøvennlige valg i hverdagen. Ved å bruke produkter som er mer miljøvennlig, kan vi redusere vår negative innvirkning.

For at et produkt skal bli svanemerket må det den oppfylle en lang liste med tøffe krav som stilles til produktets hele livssyklus fra råvare til avfall.

Svanemerket og senger

Velger du en svanemerket seng kan du være sikker at den er produsert med så lav miljøbelastning som mulig. For at sengen skal oppfylle alle krav, må den

tilfredsstille tøffe miljøkrav til råvarer som tre, metall og polstring. Det stilles også strenge krav til kjemikaliene som brukes i produksjonen, og at sengen holder høy kvalitet og er testet for holdbarhet og sikkerhet.

Svanemerkede Fablia-senger

Vi vil at du skal kunne skape et hjem å trives i og være stolte av, og vi drives av å lage kvalitet og god design tilgjengelig for alle. Derfor er vi glade for å kunne tilby senger som er både rimelige og miljømerkede slik at du har mulighet til å ta et bevisst valg i hverdagen. Vi har svanemerkede senger i alle sengekategorier: kontinentalsenger, rammemadrasser, justerbare senger, vendbare madrasser og overmadrasser

 4 fordeler med en svanemerket seng:

  • Sengen er av høy kvalitet og er testet fra ut ifra holdbarhet og bruk.
  • Sengen er produsert med så lav miljøbelastning som mulig.
  • Det er stilt tøffe miljøkrav til sengens råvarer som tre, metall og polstring.
  • Metallet som finnes i sengen er stort sett resirkulert.

 

Du kan lese mer på hjemmesiden - svanemerket.no

Leser neste

Kontinentalseng | dobbeltseng
Madrass

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.