FAQ - Ofte stilte spørsmål til Fablia

Kan jeg prøve sengene?
Nei, vi har ingen fysisk butikk eller showrom vi er kun en online butikk.
Vi tilbyr heller at kundene kan prøve sengene hjemme i sitt eget hjem over en god tid slik at man er sikker på å ta det rette valget. Om man tester i en butikk så ligger man ofte på mange senger i løpet av en meget begrenset tidsperiode hvor man veldig ofte ender opp med å velge den mykeste sengen eller madrassen og ikke den som gir best støtte.

Kroppen trenger tid til å venne seg til en ny madrass og det er stor forskjell på kort test i butikk og å ligge sengen i 7-8 timer.

Ta gjerne kontakt med oss for en sengeprat, vi vet mye om søvn og gjennom en samtale med oss så gir vi råd om det beste valget for akkurat dine preferanser. Vi er trygge på at du ender opp med et bedre valg etter en samtale med oss for valg av seng/ madrass enn en kort test i en butikk.

Det viktigste er at du får sjansen til å teste ut sengen hjemme og fri retur om det skulle vise seg at du ikke er 100% fornøyd!


Hvilke fasthet / liggekomfort i sengen eller madrassen bør jeg velge?
Liggekomfort bør velges ut ifra kroppsvekt og personlige preferanser.
Fablia’s sengeserier har alle forskjellige egenskaper og derfor har de også litt forskjellige vektsoner men det kommer tydelig frem i nettbutikken under hver serie.

Jeg er usikker på fargevalg til sengen min
I nettbutikken kan du klikke på en lenke som gir deg mulighet til å bestille fargeprøver for alle sengene om du er i tvil om farge/ tekstilvalg.
Du registrer bare hvilke farger du ønsker tilsendt og oppgir adresse så blir disse sendt deg samme dag som du bestiller de.

Tilbyr Fablia virkelig gratis levering av sine senger og madrasser?
Ja, det er gratis levering til alle brofaste forbindelser foruten noen postnummer hvor det vil tilkomme en avgift. 
Det er fri levering til døren men du kan velge om du også vil ha innbæring til angitt plass mot et tillegg på kr. 900,-
Vi sitter klare til å hjelpe deg om du har ytterligere spørsmål rundt levering av varene. Ta kontakt med oss på chat, telefon eller send oss en mail på: sovgodt@fablia.no

Test ut sengen hjemme i 101 dager
Ved kjøp av seng eller madrass hos Fablia så gir vi deg muligheten til å prøve ut sengen i 101 dager.
Siden sengen er blant dine viktigste møbler, er det viktig for oss at du velger en seng som gir deg uovertruffen søvn. Derfor tilbyr vi deg å teste ut sengen i 101 dager.

Om du ikke er 100 prosent overbevist etter prøveperioden, kan du velge mellom å bytte fasthet i madrassen gratis eller sende hele sengen i retur. Vi vil da refundere hele salgsbeløpet. Vi anbefaler deg å gi kroppen 30 dager til å venne seg til den nye madrassen.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.