Frakt

Alle produkter leveres til fortauskant og det må være veiforbindelse helt frem til leveringsadresse.
Ønsker man innbæring kan dette avtales ved utsjekk i nettbutikken og kostnaden for slik tjeneste er kr. 900,- for hele ordren.

Levering til fortau/dør:
Du får varsel på sms/ telefon eller epost, fra ColliCare med foreslått leveringsdag. Mottaker blir oppringt ca. 30 minutter før levering. Varene leveres til eiendomsgrense så nær ytterdør man kommer med bil). Det kan derfor ikke forventes å få levert varer inn i huset eller til ønsket rom. Ved levering til leiligheter i etasjeeiendommer, leveres varer til gatedøren. Fins det innen gatedør, leveres
varer til nærmeste trappeoppgang. Dette forutsetter bilvei helt til døren med fremkommelighet for lastebil.


Levering med innbæring:
Du får varsel på sms/ telefon eller epost, fra ColliCare med foreslått leveringsdag. Mottaker blir oppringt ca. 30 min. før levering. Innbæring inkluderer levering inn i hjemmet til ønsket plassering (en av mottakers utpekte rom / plassering). Du må informere ColliCare om ting som kan påvirke leveransen (dårlig vei, portkode, bratte trapper etc.) samt sørge for å beskytte gulv (sjåførene skal ikke ta av seg skoene på grunn av HMS regler) og ha klar bane til anvist sted.

For mer detaljert informasjon om levering i kjøpsbetingelsene.

Har du spørsmål vedrørende frakt på ordren din er det bare å ta kontakt med oss på chat, telefon eller kundemail så løser vi alle uavklarte spørsmål.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.