Hvorfor er fjærmadrassen så viktig

Det er her de 5 komfortsonene er plassert. Sonene sikrer en individuell tilpasning til din kropp og behov. Madrassen sørger for at du sover i et naturlig, sunt og kjølig miljø. Den avlaster kroppens trykkpunkter helt perfekt. Fjærmadrassen er Svanemerket og sikrer at du sover i et giftfritt miljø, fritt for. farlige stoffer. Møbelstoffet rundt madrassen kan tas av og vaskes.

Dette er sengens viktigste madrass, det er her det aller meste av komforten er samlet.

Vi har kun brukt det beste metallet for å produsere våre pocketfjærer noe som sikrer at komforten maksimeres i hver av de fem sonene i madrassen. Alle fjærer er pakket inn i små stoffposer og jobber helt uavhengig av hverandre slik at men får en unik tilpasning til din kropp.
Pocketfjærene sikrer at både nakke, skuldre, rygg, hofter og korsrygg blir korrekt avlastet.


Akkurat som rammemadrassen, er denne delen også bygd opp av trykkavlastende pocketfjærer, som bidrar med å avlaste kroppens trykkpunkter gjennom hele natten. Dermed får du en kontinentalseng med et dobbelt fjærlag.

Allerede fra første natt vil du merke at sengens tre madrasslag gir optimal komfort og trykkavlastning til kroppen.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.