Overmadrass

En god overmadrass er viktig for en god nattesøvn. Overmadrassen gir optimal komfort og et sunnere miljø i sengen og har du en tendens til å ha det varmt kan den rette overmadrassen hjelpe deg til å regulere temperaturen slik at du ikke våkner opp svett og føler ubehag.

 

Vi anbefaler alltid at du velger en overmadrass til sengen din - av flere årsaker. De mest åpenlyse er at en overmadrass forbedrer komforten, støtten og dermed søvnen din som en helhet. Utover det vil en overmadrass alltid forlenge levetiden på sengen din, da dette laget vil være sengens øverste madrass lag. Du vil derfor være i kontakt med overmadrassen hver gang du bruker sengen og denne vil bli utsatt for all slitasjen. Det er billigere å skifte ut en overmadrass fremfor selve sengen. Derfor er det alltid å foretrekke å benytte seg av en overmadrass. Bruker du i tillegg en madrassbeskytter på toppen vil også overmadrassen få økt levetid.

 

Utvalget av overmadrasser dekker de aller fleste behov og ønsker. Ved valg av overmadrass er det viktig å finne ut hvor mykt eller fast du ønsker å ligge. Ønsker du å ha det varmt på soverommet bør du gå for en overmadrass med veldig gode ventilerende egenskaper og det får du garantert med en Premium-overmadrass. I tillegg bør man selvfølgelig ta hensyn til andre individuelle behov som nakke, skuldre, hofter eller rygg

 

Alle modeller av overmadrass er testet etter de strenge kravene for Svanemerking som sikrer at du sover i et sunt miljø fritt for giftige gasser og andre farlig stoffer.

 

Lurer du på hvilken overmadrass du skal velge?

Da er bare å ta kontakt med oss på telefonen 41 61 30 30, chat eller mail, vi sitter klare til å hjelpe deg med valget slik at du kan få en god søvn i mange år fremover!

 

Hva inneholder våre overmadrasser

 • - Høy kjerne av perforert HyperSoft kaldskum (premium madrass)
 • - Kjernen er omsluttet av 4 kanals hullfibervatt
 • - Stoffet rundt madrassen er mykt med antibakterielle egenskaper     vevd inn i stoffet
 • - Kun bruk av naturlige materialer
 • - OEKO-TEX sertifisert
 • - SVANEMERKET

    

   Kvalitet

   Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
   bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

   Vi henter din gamle seng!

   Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

   Svanemerket

   Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

   Tips en venn!

   Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

   Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

   100%

   Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.