Svanemerket - garantert bærekraft fra Fablia

Fablia er stolte av å kunne tilby Svanemerkede senger til våre kunder – en av de fineste miljømerker du kan få.

Det betyr at vi kan tilby bærekraftige valg for kontinentalseng, rammeseng og madrass. Svanen er Nordens offisielle miljømerke og er en helt uavhengig merking som opererer helt uten industri og økonomiske interesser men er der for å gjøre det lettere for oss kunder å ta et mer bærekraftig valg i hverdagen.

Ved å bruke miljøvennlige produkter kan vi redusere vår negative påvirkningen til miljøet.

For at et produkt skal kunne Svanemerkes må det oppfylle en rekke tøffe krav som stilles til hele livssyklusen til produktet – fra råvare til avfall.

Svanemerking og seng

Velger du en Svanemerket seng fra Fablia kan du være sikker på at den er produsert med så lav miljøbelastning som mulig. For at sengen skal tilfredsstille merking må den møte tøffe miljøkrav – alt fra råvarer som tre, metall og polstring. Det er også strenge krav til kjemikaliene som brukes i produksjonen, og at produktet holder høy kvalitet og er testet for holdbarhet og sikkerhet.

Svanemerket seng fra Fablia

Vi ønsker at du skal kunne skape et hjem å trives i og være stolt av, og vi drives av å lage kvalitet og god design tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi senger som er både rimelige og miljømerkede slik at du har mulighet til å ta et bevisst valg i hverdagen.

Vi har Svanemerkede senger i alle sengekategorier:

  • kontinentalsenger
  • rammemadrasser
  • madrasser

Fordeler med en Svanemerket seng:

  • Sengen holder høy kvalitet og er test ut ifra holdbarhet og anvendelse
  • Sengen er produsert med så lav miljøpåvirkning som mulig.
  • Det stilles tøffe miljøkrav til sengens råvarer som tre, metall og polstring/stopping.
  • Det metallet som finnes i sengen er til stor del gjenvunnet metall. 

Også OEKO-TEX-verifisert

Vi i Fablia bruker kun leverandører vi vet lever opp til de beste standardene. I tillegg til Svanemerket, er produktene våre også OEKO-TEX-verifiserte

Produkter med OEKO-TEX-verifisering skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.  

 

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.