Vedlikeholdstips

For å sikre at sengene holder så lenge som mulig er det viktig med noen enkle grep.

Fjærmadrasser og kjernene i kontinentalsenger

Man bør vende og rotere kjernene i kontinentalsengene og fjærmadrassene ved jevne mellomrom og kanskje 4 -6 ganger i året.

I de bredeste sengene er det to kjerner og de må vendes separat, dette vil sørge for at man fordeler slitasjen så mye som mulig. Husk at alle trekk på sengene til Fablia kan vakes ved 30 grader om det skulle være behov for dette.

Rammemadrasser

Denne madrassen kan naturligvis ikke vendes men den bør roteres noen ganger i løpet av året, slik at man fordeler slitasjen utover så stor flate som mulig. Dette vil som for de andre sengene forlenge levetiden.

Overmadrasser

Samme gjelder her, den bør vendes og roteres ved jevne mellomrom for økt holdbarhet.
En overmadrass øker komforten i sengen og generelt øker holdbarheten av sengen. Det beste er om man vender og roterer den når man skifter på sengen, da har men en god rutine, overmadrassens levetid forlenges også ved bruk av en madrassbeskytter som opptar mesteparten av fukt og svette som ellers ville havnet i overmadrassen.

Utover dette bør man en gang i året gå over skruer og bolter og stramme opp ved behov.

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.