Om oss

Fabler – eventyrlige fortellinger om mennesker, gode verdier, livskunnskap og drømmer.

Episk vakre historier malt med tradisjon og tidløs estetikk.
Slik er også Fablia skapt – ved å samle erfaring og kunnskap om den nordiske søvnen gjennom årtier... vil våre senger gi deg en god natt og den beste søvn.

Da vi startet Fablia i 2021, tenkte vi: Hva om man slapp å kjøre ut i de store butikkene for å få ny seng, og i tillegg måtte vente lenge på at den skulle komme. Når den først kommer slipper du hente den i butikken, eller betale ekstra for å få den levert.

Med Fablia har vi løst dette. Like lett som du bestiller en bok kan du med få klikk velge seng eller madrass på fablia.no. At vi leverer hjem på døren din er inkludert i prisen. 

 

Våre verdier

Vi i Fablia har definert fire verdier vi jobber etter:

  • Kvalitet
  • Forenkling
  • Omsorg
  • Bærekraft
En illustrasjon av Fablias verdier, Kvalitet, forenkling, omsorg og bærekraft.

Vi tror du vil merker verdiene våre gjennom hele kjøpsprosessen – og selvsagt når du bruker våre produkter. Nøl ikke med å ta kontakt om du har spørsmål eller noe på hjertet!

Fablia har base i Fredrikstad, leverer til hele Norge og produserer i Norden. Alle våre senger og madrasser er Svanemerket og vi jobber hele tiden for en mer bærekraftig produksjon. Produktene går direkte fra produksjon og rett hjem til alle kunder i Norge. Det gir rask levering og gode priser med så lite fotavtrykk som mulig.

Til syvende og sist er målet vårt å gi deg god søvn, ikke bare én natt men i mange år. Vi har samlet erfaring og kunnskap om den nordiske søvnen gjennom årtier, og er sikre på at våre senger gir deg den beste søvn

Kvalitet

Vi bruker etiske produksjonsprosesser og
bærekraftig produserte, Oeko-Tex®-sertifiserte materialer.

Vi henter din gamle seng!

Det å bli kvitt din gamle seng kan være et strev. Her er løsningen: for 800 kroner tar vi med din gamle seng når vi leverer den nye – enklere kan det ikke bli!

Svanemerket

Våre senger er svanemerket og produsert uten giftige materialer. Sunt for deg og dine men også for miljøet.

Tips en venn!

Verv en venn og begge får 25% rabatt ved neste kjøp.

Gjelder ikke produkter som er på kampanje.

100%

Etiske og bærekraftige produksjonsprosesser. Alle materialene vi bruker er nøye utvalgt og kommer fra etisk, sosialt og miljømessig ansvarlige europeiske leverandører.